Welkom in de nieuwe showroom van Dolpierre in Almere, de perfecte plek om onze exclusieve en betaalbare pakken te ontdekken. Hier bieden we een unieke en persoonlijke winkelervaring, geheel op afspraak. Tijdens uw bezoek krijgt u 1-op-1 maatadvies van onze deskundige adviseurs, die samen met u de perfecte pasvorm en stijl zullen vinden.

In onze showroom kunt u in alle rust en comfort onze uitgebreide collectie pakken passen en ervaren. Bovendien profiteert u van exclusieve showroomkortingen die alleen beschikbaar zijn voor onze bezoekers.

Plan vandaag nog uw afspraak en ontdek zelf waarom Dolpierre de ideale keuze is voor modebewuste mannen die willen opvallen met een trendy en modieus pak. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen en u te helpen stralen in een perfect passend kostuum.

Bij een showroom afspraak ontvangt u korting bij het afhalen van meerdere pakken. Neem contact op met onze WhatsApp team voor meer informatie. Onderstaande actie is alleen deze week geldig en alleen per persoon geldig bij een showroom afspraak:

- 2 pakken van €499,99 nu voor €399,99
- 2 pakken van €599,99 nu voor €499,99

LET OP: Neem contact op met onze WhatsApp team voor afspraken op dezelfde dag. Plant u uw afspraak minimaal een dag van te voren in? Dan kunt u via onderstaande afspraken systeem uw afspraak zelfstanding inplannen!

Waarom Een Afspraak Inplannen In Onze Showroom?

Stressvrij Winkelen:

Vermijd de drukte en neem de tijd om in alle rust het perfecte kostuum te vinden.

Persoonlijke Stijladvies:

Ontvang deskundige begeleiding op maat voor een look die u perfect past.

Exclusieve Ervaring:

Geniet van een privé, op maat gemaakte shoppingervaring, waar uw stijl centraal staat.

Ontdek Exclusieve Collecties:

Bekijk en voel de luxe van onze exclusieve collecties in een intieme setting.

Vermaakadvies Op Maat:

Krijg advies over de perfecte pasvorm voor een pak dat als gegoten zit.

Plan uw afspraak in