Dolpierre-logo

Wie zijn wij

Van een beperkte voorraad vanuit huis tot een showroom in Almere met meer dan 400 kostuums! Lees hieronder hoe wij zijn ontstaan, onze journey van de afgelopen 4 jaar en onze toekomstplannen.

DOLPIERRE bestaat nu al bijna 4 jaar. Het concept werd ontwikkeld op basis van de persoonlijke ervaringen van de jonge oprichters: destijds respectievelijk 20 en 22 jaar. Bij het vinden van heren kostuums ervaarden beide heren problemen. Zo vonden zij dat er een overschot aan soort gelijke kostuums werd aangeboden door verschillende retailers. Bovendien hanteerden de meeste retailers hoge prijzen voor een heren kostuum.

Wat miste was creativiteit, eerlijke kwaliteit prijs verhouding en diversiteit. Op basis van marktonderzoek kwam naar voren dat meerdere mensen dezelfde of soortgelijke problemen ervaarden. DOLPIERRE is ontstaan met het doel om dergelijke problemen op te lossen, namelijk om diverse en creatieve heren kostuums aan te bieden voor een eerlijke kwaliteit prijs verhouding.

In de afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan in deze sector en daarboven op zijn we ook fors gegroeid, ondanks de obstakels van de wel bekende pandemie: Covid-19. We begonnen vanuit huis met het verzenden van driedelige heren kostuums. Begin 2020 waren we op zoek naar een pand. Enerzijds om onze voorraad op te slaan, anderzijds om een showroom te creëren zodat men langs kon komen. Helaas blokkeerde de pandemie onze plannen en de vraag naar kostuums daalde drastisch. Daardoor moesten we onze website voor 1,5 jaar offline halen. Na de zomer van 2021 besloten wij om een herstart door te voeren met ongeveer 50 stuks driedelige heren kostuums. De herstart was dan ook onze keerpunt. Twee maanden na de herstart verhuisden wij naar een kantoorruimte van 30 m2 in Almere. Hierdoor kunnen wij een betere service verlenen, want men kan langskomen om de driedelige kostuums te bezichtigen, te passen en te kopen. Na 8 maanden kampten wij met een ander probleem: capaciteit. Onze voorraad van driedelige heren kostuums was verzesvoudigd in vergelijking met 8 maanden geleden.

Sinds kort zijn wij verhuisd naar Almere. We zijn verhuisd naar een unit die drie keer meer ruimte biedt. We konden hierdoor onze aanbod verbreden en verdiepen, zo bieden wij naast een ruime aanbod aan driedelige heren kostuums, nu ook double breasted kostuums, premium kostuums, kostuums met Gurkha-style waistband, smokings, overhemden, colberts, nette schoenen en bijbehorende accessoires. Met trots kunnen wij dan ook mededelen dat wij nu meer dan 400 kostuums op voorraad hebben. In de aankomende maanden zullen wij onze aanbod verder verdiepen en verbreden met interessante en exclusieve producten! Blijf ons zeker volgen 😊!

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.